« terug naar vorige pagina

Verhuizing

Onze praktijk is de afgelopen jaren in aantal patiënten en medewerkers flink gegroeid. De huidige praktijkruimte is te klein geworden om alle plannen die er voor de toekomst zijn voldoende te kunnen realiseren. We zijn in de loop van de afgelopen jaren veel meer onderzoeken en behandelingen in eigen beheer gaan doen. Ook zijn we een echte opleidingspraktijk voor huisartsen in opleiding, co-assistenten, geneeskundestudenten en doktersassistentes. Het is nu echt puzzelen met de ruimte.   

Uitbreiden van onze huidige praktijkruimte bleek onvoldoende mogelijk. Aanvankelijk leek het een wild plan om het al lang leegstaande politiebureau te kopen en verbouwen, maar het bleek haalbaar. Het is voor ons een ideale plek om te voorzien in de ambities voor de toekomst. Er is voldoende ruimte om op de begane grond een ruim opgezette praktijk in te richten. Het pand is zeer gunstig gelegen; op een steenworp afstand van de huidige locatie en heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Het is een markant pand op een mooie plek, dat al lang leegstaat. We zijn er trots op dat we dit gebouw een goede nieuwe bestemming kunnen geven.

Onze huisartsenmaatschap is eigenaar is geworden van het pand en we gaan ingrijpend verbouwen, waarbij ook alle installaties verduurzaamd worden. De bovenverdieping wordt verhuurd aan andere partijen met een medische bestemming. De afdeling Jeugdgezondheidszorg van de GGD gaat de helft van de ruimte gebruiken. Verder komen er locaties van Tract Psychologen, Ademregie. Fysiotherapie Beljaart en RondOm Podotherapie.  Op de begane grond komt een medicijn-automaat van de Dongense Service-apotheek. 

Het adres van de nieuwe praktijk wordt Kloosterpad 2, daarmee blijft de naam van onze praktijk ongewijzigd. 

Inmiddels is  de verbouwing in volle gang. 30 april wordt het pand opgeleverd en 10 mei starten we op onze nieuwe locatie.