« terug naar vorige pagina

Aanvullende onderzoeken

U kunt in onze eigen praktijk terecht voor een groot aantal aanvullende onderzoeken. De uitvoerende huisartsen en assistentes zijn hiervoor speciaal opgeleid. Sommige onderzoeken vallen buiten het standaard repertoire van de huisarts. Naast de gebruikelijke aanvullende onderzoeken bij de huisarts kunt u bij ons terecht voor oa.

  • Echografie. Echo-onderzoek van de buik, baarmoeder en eierstokken wordt uitgevoerd door Anniek van Haren. U wordt door een van de huisartsen verwezen voor dit onderzoek als het nodig is.
  • Oogonderzoek. Uitgebreid oogonderzoek met de spleetlamp, zoals u die kent van opticien en oogarts wordt op indicatie uitgevoerd door Yvonne Panken en Tim Baijens.
  • Telemedicine via Ksyos. Sommige onderzoeken kunnen in de praktijk worden aangesloten en op afstand worden uitgelezen en beoordeeld. Denk daarbij aan onderzoek naar slaap-apnoesyndroom, hartritmestoornissen en beoordeling van huidafwijkingen door de dermatoloog op afstand.
  • ECG’s, longfunctie-onderzoek en 24 uurs bloeddrukmetingen.  Die zijn al iets meer standaard en worden ook bij ons uitgevoerd.